Sun House

За нас

Слънчевата къща е архитектурна забележителност в историческия център на град Варна. Залите са наситени с много позитивна енергия. Атмосферата е уникална и предизвиква въображението като изгражда неповторими детски спомени. Обзавеждането и удобствата за децата са съобразени с ученическата възрастова група. Пространството за подготовка на уроците, обучение по чужд език е светло и просторно. Всяко дете разполага с място за учебни материали и лични вещи. Творческата зала е винаги открита за  нашите слънчовци и техните проекти. Стаята за почивка и споделяне е любимо място на децата. Там се пазят спомените за малките детски тайни и слънчеви приятелства.

В Слънчевата къща сме отворени за нови знания и жадуваме за култура. Провокирани сме да изграждаме уникални образователни модели, които са наше кредо и отразяват моралните човешки ценности. Образователните програми са организирани в  Природо – научен слънчев кръг, Хуманитарен слънчев кръг, Езиков слънчев кръг, Творческо – естетически слънчев кръг, концентрирани върху личността на детето.

Слънчевият екип е професионален, изключително позитивен и мотивиран за работа.Обучението по Английски и Руски език се провежда от преподавател – филолог. Учебната подготовка на децата е подпомагана от търпеливите начални учители.  Ние прилагаме иновативен модел за работа с децата. Всяка отделна програма – слънчев кръг е с участието на двама преподаватели, които работят в сътрудничество и творчески обмен на идеи.

С нас децата откриват прекрасния свят на общуването, знанията, игрите и спорта.

Мисия

Слънчевата къща е място за среща на деца и възрастни, жадни за знания и позитивно общуване, за образование, театър, музика, изложби. Имаме амбиция да се превърнем в слънчева вселена за творчески таланти, знания и култура. Ние сме открити за срещи, приятелства и добри дела.